Ons verhaal - De Vleismeule
We nemen jullie mee in ons verhaal. Hoe wij van melkvee naar vleesvee gingen en uiteindelijk onze mooie slagerij in Egchel, gemeente Peel en Maas, zijn gestart.
Wij, Antoon en Karin Franken, runden samen een melkveehouderij. Van het houden van melkvee zijn we overgestapt naar vleesvee. Dit was voor ons een prachtig nieuw avontuur.
In 2002 zijn we gestart met onze boerderijwinkel. Het vlees van onze dieren werd in onze boerderijwinkel verkocht. De winkel op de Boerderijweg was voor veel mensen een bekend adres voor al hun vlees.
In 2010 zijn wij verhuisd naar Egchel. Bij ons in de slagerij wordt het vlees in kleine porties vacuĂĽm verpakt. In onze winkel kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment van zowel vers als ingevroren vlees. Ons concept is uniek in de regio.
Onze zoon Tom is inmiddels al jaren werkzaam in ons mooi familiebedrijf. Op termijn gaat hij het stokje van ons overnemen.
Kom gerust eens langs bij onze winkel aan de Rector Thomassenstraat 28, in Egchel.
Groetjes Antoon & Karin Franken